Kärpät lainaa Pelicans-maalivahtia

2.12.2015
Kärpät lainaa Pelicans-maalivahtia

Kuva: Jiri Halttunen

Pelicans ja Kärpät ovat sopineet maalivahti Sami Rajaniemen kahden viikon mittaisesta vuokrapestistä Kärppiin.

Rajaniemen vuokrapesti tuli ajankohtaiseksi, kun Kärppien maalivahti Iiro Tarkki on loukkaantumisen vuoksi sivussa aina joulutaukoon saakka. Vamma pitää hänet sivussa tositoimissa arviolta seuraavat kaksi viikkoa.

Rajaniemi on ollut kuluvalla kaudella Pelicansin kokoonpanossa 18 ottelussa. Oulaisista kotoisin olevan maalivahdin torjuntaprosentti alkukauden otteluissa on ollut 91,5. Rajaniemi on pelannut alkukaudella Pelicansin lisäksi myös yhden ottelun Mestiksen Peliitoissa.

– Meillä on tällä hetkellä kolme tervettä ja hyvää maalivahtia kokoonpanossamme, joten tässä tilanteessa Rajaniemen vuokraaminen Kärppiin sopi meille, Pelicansin toimitusjohtaja Ilkka Kaarna kommentoi.

Mestiksen Hokista lainasopimuksella Kärppiin tulleet maalivahti Antti Lehtonen ja hyökkääjä Miska Humaloja jatkavat Oulussa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen