SaiPan Saari harmittelee: "Pienestä on ollut kiinni"

9.3.2021
SaiPan Saari harmittelee: "Pienestä on ollut kiinni"

Micke Saari on saalistanut tällä kaudella tehot 4+6=10. (Kuva: Kimmo Metsälä)

SaiPa elää tällä hetkellä vaikeaa jaksoa Liigassa, sillä lappeenrantalaiset ovat hävinneet seitsemän peliä putkeen.

Pisteitä on tullut kolmesta jatkoajalle venyneestä kamppailusta kolme.

Onhan nyt ollut hankalaa, ei sitä voi kiistää. Mutta aika monessa pelissä olemme olleet hyvin mukana. Pienestä on ollut kiinni, etteikö pisteitä olisi tullut enemmän, SaiPan hyökkääjä Micke Saari, 26, toteaa.

SaiPan ongelmana on ollut viimeistely. Näissä seitsemässä pelissä joukkue on onnistunut tekemään yhteensä vain kahdeksan maalia.

Se yksi voitto pitäisi jotenkin taas saada. Niinhän se menee, että voiton jälkeen on helpompi ottaa niitä useampia putkeen, Saari pohtii.

Saari itse onnistui helmikuussa maalinteossa kolmasti, mutta maaliskuussa kuparinen on vielä rikkomatta.

Syksyllä oli hankalampaa, kun oli loukkaantuminen alla. Viime kaudella en pelannut kuin pari peliä. Mutta vähitellen on oma peli mennyt parempaan suuntaan, Saari sanoo.

Tällä viikolla SaiPa kohtaa Turussa TPS:n ja Lappeenrannassa sekä Ilveksen että HIFK:n. TPS:aa vastaan SaiPa pelasi viimeksi lauantaina ja hävisi Kisapuistossa 1-6.

Siinä pelissä meni niin moni asia pieleen, kun vain pieleen voi mennä. Onneksi revanssin paikka tulee nopeasti. Pystymme näyttämään, että emme ole niin huono joukkue kuin miltä se edellinen peli näytti, Saari alleviivaa.


---
Julkaisija: Jukka Malm