Ruotsalaishyökkääjä Albin Grewe sopimukseen Ilveksen kanssa

18.5.2021
Ruotsalaishyökkääjä Albin Grewe sopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves tiedotti uudesta pelaajasta. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan tehneensä sopimuksen 20-vuotiaan ruotsalaishyökkääjä Albin Grewen kanssa.

Grewen sopimus kattaa kauden 2021-2022 ja sisältää option seuraavasta kaudesta.

Kuluneella kaudella SHL-seura Djurgårdens IF:ää ja AHL-seura Grand Rapids Griffinsiä edustanut Albin Grewe on Detroit Red Wingsin varaus vuodelta 2019. NHL-seura valitsi hyökkääjän varaustilaisuuden kolmannella kierroksella vuoronumerolla 66.

Ruotsin nuorisomaajoukkueissa Grewe on esiintynyt yhteensä 47 maaottelussa tehoilla 10+10=20. Alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa hän voitti MM-pronssia keväällä 2018 ja MM-kultaa keväällä 2019. Päättyneellä kaudella Grewe valittiin Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-leiriryhmään, mutta hyökkääjä joutui jättämään vuodenvaihteessa pelatun turnauksen väliin koronavirustartunnan vuoksi.


---
Julkaisija: Jukka Malm