Harri Kainulainen ja Michael Haga sopimuksiin Rauman Lukon kanssa

4.6.2021
Harri Kainulainen ja Michael Haga sopimuksiin Rauman Lukon kanssa

Harri Kainulainen ja Michael Haga vahvistavat Lukon hyökkäystä tulevalla kaudella. (Kuva: Elmeri Elo)

Norjalainen Michael Haga ja Harri Kainulainen ovat tehneet sopimuksen Rauman Lukon kanssa. Hagan sopimus on kaksivuotinen ja Kainulaisen 1+1-vuotinen.

29-vuotias norjalainen hyökkääjä Michael Haga saapuu Lukkoon Djurgårdens IF:stä, jossa kuluneella kaudella mies pelasi 39 ottelua tehopistein 4+2=6. Haga on pelannut ennen Liigaan siirtymistään Ruotsissa ja Norjassa. SHL:ssä otteluita on miehelle kertynyt 218 tehopisteillä 30+45=75. Haga on osallistunut kotimaansa paidassa jääkiekon MM-kisoihin neljä kertaa. Käynnissä olevassa turnauksessa Haga pelasi seitsemän ottelua saalistaen kolme syöttöpistettä.

- En malta odottaa pääseväni Raumalle ja pelaamaan mahtavan kotiyleisön edessä. Lukko on kärkijoukkueita, jolla mahdollisuudet kirkkaimpiin mitaleihin joka vuosi. Tämä on myös hyvä paikka kehittyä yhä enemmän pelaajana, Haga sanoo Lukon tiedotteessa.

25-vuotias Harri Kainulainen siirtyy Lukon riveihin HPK:sta, jossa hän pelasi kuluneella kaudella 56 ottelua tehopistein 7+9=16. HPK:n kasvatille Lukko on ensimmäinen Liigaseura kasvattajaseuransa ulkopuolella. Kainulainen voitti Suomen mestaruuden HPK:n kanssa keväällä 2019. Hyökkääjä oli mestaruuskauden jälkeen Mestiksessä Kiekko-Vantaassa pistepörssin toinen tehopisteillä 24+31=55.

- Raumalla oli keväällä hieno buumi ja toivottavasti se näkyy myös ensi kaudella. Lukkoon siirtyminen oli helppo valinta, kun on nähnyt, miten pelaajat ovat menneet urallaan eteenpäin ja seurasta olen kuullut pelkästään hyvää, 25-vuotias Kainulainen toteaa Lukon tiedotteessa.


---
Julkaisija: Henri Niemelä