Pelicans on hankkinut Lukáš Jašekin

12.6.2021
Pelicans on hankkinut Lukáš Jašekin

Jašek saapuu Pelicansiin AHL:stä. (Kuva: Tomi Natri)

23-vuotias hyökkääjä Lukáš Jašek siirtyy Lahden Pelicansiin ensi kauden kattavalla sopimuksella. Jašek saapuu Lahteen Vancouver Canucksin AHL-joukkueesta Utica Cometsista.

Jašek aloitti päättyneen kauden lainalla Tšekin pääsarjassa HC Ocelari Trinecissä, jossa tehopisteitä 19 otteluun kertyi 2+10=12. Hyökkääjä siirtyi AHL-kauden alkaessa Vancouver Canucksin AHL-joukkueeseen Utica Cometsiin, jossa 28 otteluun tehopisteitä kertyi 4+19=23. Canucksin vuoden 2015 varaus on pelannut urallaan 154 AHL-ottelua tehopistein 30+56=86. Jašek on ollut urallaan myös osa oman maansa sekä U18- että U20-maajoukkueita.

- Jašek on erittäin hyvä ja räjähtävä luistelija, jonka suurimmat vahvuudet ovat hyökkäyspelissä. Hänellä on kova halu kehittyä pelaajana ja tämä oli myös suurin syy, miksi hän halusi tulla nimenomaan Pelicansiin, vaikka ottajia olisi ollut muun muassa itänaapurissamme, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.


---
Julkaisija: Henri Niemelä