Mitch Hults TPS:n hyökkäykseen

30.6.2021
Mitch Hults TPS:n hyökkäykseen

TPS vahvistuu 26-vuotiaalla yhdysvaltalaishyökkääjä Mitch Hultsilla. (Kuva: Teemu Saarinen)

26-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Mitch Hults on tehnyt vuoden sopimuksen TPS:n kanssa. Hults pelasi päättyneellä kaudella ICEHL:ää slovakialaisen Bratislava Capitalsin riveissä.

Hults pelasi päättyneellä Itävallan pääsarjassa pudotuspelit mukaan lukien 55 ottelua tehopisteillä 23+26=49. Yhdysvaltalaiselle viime kausi oli ensimmäinen Euroopassa. Hults on pelannut Pohjois-Amerikassa AHL:ssä yhteensä 84 ottelua tehopistein 13+23=36.

- Hults on isokokoinen, hyvin liikkuva ja taidoiltaan vahva pelaaja. Hän pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa Euroopassa hyvillä tehoilla ja odotamme häneltä vahvaa panosta hyökkäyspelaamiseemme, analysoi TPS:n tiedotteessa seuran pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.


---
Julkaisija: Henri Niemelä